Praktijkinfo

FysioWise is betere zorg!

Waarschijnlijk heb je onze website gevonden in je zoektocht naar een fysiotherapeut. Die heb je nu gevonden! Alleen besef wel dat een bezoek aan Fysio Wise anders is dan een gemiddelde behandeling fysiotherapie. Je wilt iets anders? Je wilt dat er verder gekeken wordt dan gewoonlijk? Je wilt dat er van de meest geavanceerde technieken gebruikt gemaakt wordt? Zoals een echografisch onderzoek? Of echo-geleide Percutane Needle Electrolyse (PNE)? Of wellicht wel een behandeling met Focused Shockwave Therapie? Misschien kunnen wij je dan wel helpen.

 

Niet gecontracteerd bij een zorgverzekeraar

Om dit goed te kunnen doen is Fysio Wise  juist niet aangesloten bij een zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar bepaalt in zekere zin je behandeling. De zorgverzekeraar bepaalt hoeveel keer je voor een bepaalde klacht behandeld moet worden per jaar. Gecontroleerd door een behandelindex. Maar goed even genoeg gepraat over de zorgverzekeraar.

Je kiest nu voor een exclusieve behandeling, met als basis de fysio- en manuele therapie.

Op deze website van Fysio Wise vind je informatie over onze manier van werken. Ook dit gaat wellicht anders dan je gewend bent. Daarnaast vind je informatie over wie wij zijn en wat wij nog meer doen naast behandelen van klachten. En je vindt  hoe je met ons in contact kunt komen.

 

De eerste stap naar herstel

Nu je al deze informatie hebt gelezen, en je bewust wordt van de mogelijkheden, is de eerste stap naar een herstel wellicht al ingezet.